Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

fazolky

Jana Pá - moderátorek je na Topreceptech hned několik, jejich seznam není veřejný. Za obsah, tedy i chyby v receptu odpovídá autor receptu, je to ostatně jeho vizitka. Moderátorky mají možnost chyby v receptech opravit, jsme rádi, když chyby opraví, nicméně není to rozhodně jejich povinnost ;-) Moderátorky také mažou nevhodné příspěvky a komentáře, nahlašují nevhodné recepty, uživatele atd. a díky tomu máme čas na programování nových možností na Topreceptech.

Mně se ze začátku také kazily, teď už zavařuji dvakrát. Zavařím jednou, nechám vychladnout a zavařím podruhé. Pak už se mi nekazí.

Ne, ne, fazolky mě nezajímají:-)) mám slušný dotaz, pokud to jde zveřejnit:-? Kdopak nám dělá "kulturu" v receptech:-? Mám v hlavě:-? - hlavně moderátorky a ty, které to zde ovládají-jako např. kultura psaní :-? tím myslím opravu zákl.chyby:-?, mám takový dojem, že je někde chyba:-? některá moderátorka na to nemá:-O, nevím, zda něco takového jde zveřejnit, ale pokud jo, tak jsem pro:yes: Jinak, se omlouvám za vlezlý dotaz:-!:-D

Jen dodám, já fazolky nakrájím na malé kousky;-), což znamená, že se do sklenice vejde více fazolek:yes:, ale zase musím dodat, že je používám pro-jak bych to řekla:-O více člověků, tj. např.vařím pro 40 let - 98 let, takže jsem "pěkně vypočítavá:-O:-D, delší fazolky u nás doma nemají šanci, proto radím, to, co u nás jde:-D Jinak, pokud máme ještě fazolky na záhoně, které už nemají cenu(zavařovat) - je jich málo, tak je nechám přejít varem a zamrazíme:-D

Mesic: stoprocentně stačej ty 4 minuty, nemůžeš na tom nic zkazit ;-):yes:

Pokud byste ho měla po ruce, tak bych byla ráda. Nebo alespoň, jestli stačí vařit jen ty 4min? Děkuji

Mesic: tak stačí ti ten recept od Merylas?;-)

Vidíte a to mě zmátla moje vlastní maminka - kuchařka. Kdysi zavařila fazole do skladkokyselého nálevu a měla je prý uplně tvrdé. Je pravda že nepředvářela. Zkusím to dle receptu odtud, snad to bude ok :yes: díky moc:-8

Hm, takže fakt ocet - s tím nic neuděláš. Je to jistota. ;-):yes:, zkus to tu podle rada uvidíš, že :-p:-p:yes::yes::yes:

Mesic: Jen nakukuju, dělám fazolky takto a nekazí se;-http://www.toprecepty.cz/recept/2515-fazolove-lusk...

Zavařuji fazolky zelené do okurkového nálevu a jsou vždy perfektní, vydrží celý rok až do další sklizně:yes: Nálev může být jakýkoliv, který se používá při zavařování okurek:-D Jo, nepředvařuji:-!

Jana Remkova: To byste byla moc hodná, kdybyste ten recept našla, mám ještě na záhonku, tak bych zkusila druhý pokus :-(
Klara: díky za info, na Vaši radu jsem to dala sem :yes:

Mesic: Mám ten istý názor, ako Jana, napísala som Ti to na pokec o všem, prečítaj si to.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek