Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 5 hodinami
14. 8. 2011 10:15
14. 8. 2011 09:21
prosím o radu. Před týdnem jsem zavařila zelené fazolky. Dala jsem je do slaného nálevu - ocet jsme nepřidávala, prý se pak neuvaří doměkka. Druhý den se voda zakalila a nyní je vespod bílý povlak. Je to v pořádku nebo jsou fazolky na vyhození? děkuji moc
Předchozí 1 2