Zapečená česneková bageta jako z pizzerie: Tipy a triky na perfektní pochoutku
kde je pravda
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 3 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 5 hodinami
11. 11. 2011 17:18
jinak já si taky skoro nic nevyrábím ,ale snažím se nekupovat to nejlevnější co jde.a ne kvůli ceně,že bych si řekla to je automaticky nejhorší,ale stačí se podívat na balení .Třeba v albertu nejlevnější mleté maso- nevypadá to ani jako maso ale paštika a složení je myslim 20% vepřového a 20% hovězího a zbytek sem radši nečetla nechci tu do nikoho rejpat,je to každýho věc co do sebe tlačí,ale je to vaše zdraví,opravdu jde o vás a o váš požitek z jídla , mě to je jinak jedno.Chápu že člověk co nikdy neochutnal nic kvalitniho bude řikat že to je všechno nastejno,ale opravdu neni...
11. 11. 2011 12:40
11. 11. 2011 08:07
10. 11. 2011 15:01
Myslím, že nebude dlouho trvat a většina národa bude kupovat to nejlevnější, aby vůbec vyšli s penězi. A ne vždy je to nejdražší to nejkvalitnější. Ale je fakt, že od nejlevnějších výrobků nejde taky očekávat zázraky. Doposud jsem se držela takového středu, spíš teda jak v čem. Nedávno mě třeba překvapil test kečupů.
10. 11. 2011 13:31
které se k samotnému receptu nevztahují, a proto tam nepatří. A kopíruju proto, aby opět nevznikly řeči, že "se tady bezdůvodně maže..."
autor: Kája (neregistrovaný/á)
vloženo: 09. 11. 2011 21:52:57 nahlásit smazat reagovat
no hlavne at je to ta nejlevnější paštika, rvěte do sebe paskvily a podporujte to ,aby toho dělali čim dál víc ,za chvili budeme jist toxiny v pilulkách ,kam se podely kvalitní suroviny..
autor: Jiří (neregistrovaný/á)
vloženo: 10. 11. 2011 13:23:53 nahlásit smazat reagovat
Kája: za jedno nikde nenapsala že že to má být ta nejlevnější paštika ale že muže být a a myslím si že některé clever šlichty jsou lepší než trhové a nevidím důvod proč bych podporoval trh který chce akorát co nejrychleji zbohatnou a všichni stávkují za dotace a tak dal jinak vaše kritika s tohoto důvodu je nemístná
Burda Jiří
15. 8. 2011 17:29
Mám záhradu, ale všetko sa samozrejme nenapestujem. Ale všetko to, čo si dopestujem, má chuť, akú má mať.
Lenže aj v tých obchodoch sme nepoučiteľní. Vytrvalo nakupujeme bez toho, aby sme si pozreli zloženie. Darmo je na kelímku napísané, že zahustené želatínou, každý kupuje a poctivý jogurt nechá bokom, lebo ten samozrejme nevydrží tak dlho.
A odkedy náš kocúr pozná mlieko vo fľaši z mliečneho autíčka a pije ho, kým to z obchodu ani nehne, tak kupujeme zásadne autíčkove mlieko, ktoré krásne skysne, má tuk aký má mať a chutí
15. 8. 2011 16:37
15. 8. 2011 15:11
15. 8. 2011 15:08
15. 8. 2011 14:20
15. 8. 2011 02:30
15. 8. 2011 02:10
14. 8. 2011 22:10
14. 8. 2011 21:57
dostala_jsem_nesmirnou_zlost.doc