Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?
tříska
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 16 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 30 minutami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
29. 8. 2011 17:04
29. 8. 2011 08:02
Jak na třísku.
Někdy si zarazíme třísku tak hluboko, že nejde ven ani pinzetou. Kousek mýdla zvlhčete vodou tak, aby bylo měkké a smíchejte ho se špetkou hnědého cukru. Směs dejte na náplast a přiložte na zraněné místo. Nechte přes noc působit. Ráno náplast sundejse a tříska bude venku.
28. 8. 2011 16:14
28. 8. 2011 16:13
28. 8. 2011 16:12
28. 8. 2011 16:10
Naštěstí je to trn z mandarinkovníku, tak nic jedovatého...
28. 8. 2011 16:10
Fakt, mrknu a zkusím
28. 8. 2011 16:05
28. 8. 2011 16:02
O tom višn.balzámu jsem ale slyšela, mrknu v lékárně
28. 8. 2011 16:01
28. 8. 2011 16:00
ne,vážně:nejlíp injekční jehlou opatrně "vypíchnout",nepůjde-li to,dát na to višněvského balzám,který to"vytáhne",opouzdří,udělá se tam(ale nemusí) takové jakoby hnisavé podmˇinování,pak to půjde snáz..ale asi na chirurgii
I Betadina mast by se mohla dát,ale tň višňák je vhodnější
28. 8. 2011 15:58
Jo pokud ti to ráno díky ichtyolce vyleze, sterilizuj ajatinem nebo něčím podobným
28. 8. 2011 15:53
Předem děkuji.