Sorbet, šerbet, dřeň nebo tříšť? Ledové osvěžení jako z luxusní restaurace připravíte během pár minut
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 45 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 38 minutami
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„tara23: Dobře, že jsi napsala. To je tím, že je mráz…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
9. 10. 2011 07:56
knedliky.jpg
8. 10. 2011 17:48
8. 10. 2011 14:53
8. 10. 2011 07:28
8. 10. 2011 00:19
7. 10. 2011 22:58
7. 10. 2011 21:34
7. 10. 2011 21:15
7. 10. 2011 21:10
7. 10. 2011 20:47
7. 10. 2011 20:44
Rozhodne namajte traumu z nejakých knedlíkov, sú v živote podstatne dôležitejšie veci.
7. 10. 2011 18:27
7. 10. 2011 17:02
A to už by si Ela mala čo robiť a rozhodne by si to nepovažovala za jednoduché.
7. 10. 2011 15:45
Je to věc názoru, domácí jsou domácí...
Nevařím je, ale pařím - pařáček nemám, mám zvyk od mamky na vyšší hrnec uvážu plátýnko a pařím asi 20min. Poté propíchnu a pokud se stane, že je uvnitř ještě syrový, šupnu zpět a v pohodě dopařím.
A tím, že je nedělám často, nemyslím si, že je ovládám, ale udělám si vždy do zásoby a dám do mražáku. Jsou potom v případě nouze jako čerstvé.
7. 10. 2011 15:26
1 2 Další