Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

poradte mi

Já dělám jedinej recept na krém a vždy se podaří. Máslo nebo nějaký tuk šlehám s cukrem a postupně přidávám pudink uvařený ve vodě - když chci světlý krém dám vanilkový a když chci tmavší dám čokoládový pudink. Pudink uvařím hustší a jak říkám ve vodě a bez cukru, den předem a postavím si na linku ten pudink aten tuk abych měla do druhého dne u obojího stejnou teplotu. Pak teprve šlehám. Řídký není nikdy je krásně hustý.

prof.lub: Nelze poradit, když nevíme, o jaký recept se jedná, cos použil za suroviny a pod. Každý je schopen něco upéct, pokud se předem zeptá, jak na to;-)

prof.lub: tolik topaček a nikdo nereaguje:-//
Prof.Lub - těžko radit, když neznám recept - popiš/te to složení krému u receptu a potom se dá teprve odvodit, kde se stala chyba.
Záleží na složení krému - s máslem nebo jen želatina na ztuhnutí...;-)

vařím,peču(masa),smažím.a to všechno rád a baví mě to.kámen urazu byl ten,že jsem dostal šílenou chut na nějaké řezy.navrchu tak půl cm světlého krému a na něm čokoládu.vše jsem vyrobil dle příslušného receptu a dal do lednice na ztuhnutí.krém neztuhnul ani na druhý pokus.asi mi není souzeno péci sladké věci.poradí někdo zaručeně tuhnoucí světlý krém?dík

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek