Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 3 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 5 hodinami
28. 11. 2011 05:55
27. 11. 2011 17:46
27. 11. 2011 16:53
27. 11. 2011 10:15
fff_1893.jpg
26. 11. 2011 18:14
http://www.youtube.com/watch?v=_igsv_uq5Vg
26. 11. 2011 16:56
25. 11. 2011 21:44
24. 11. 2011 15:51
p1030786.jpg
p1030796.jpg
p1030798.jpg
24. 11. 2011 13:15
24. 11. 2011 08:27
24. 11. 2011 08:17
24. 11. 2011 08:16
24. 11. 2011 08:11
24. 11. 2011 07:42
Heru používám do kynutého sladkého pečiva, Stellu do kynutého (většinou slaného), kde je psán margarín...třeba karlovarské rohlíky. Není tak voňavá jako Hera.
24. 11. 2011 07:30
1 2 3 Další