Retro vaření s Kristinou: Upečte si na Velikonoce křupavé palmové listy podle 100 let starého receptu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 3 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 5 hodinami
26. 11. 2011 10:13
26. 11. 2011 07:46
Jsem ráda, že Topky jsou tak hojně navštěvovaný web a že tu tolik lidí najde inspiraci
26. 11. 2011 06:45
25. 11. 2011 22:04
25. 11. 2011 20:00
a kdyby někdo nevěděl, o jaké rolky že se jedná..
http://www.toprecepty.cz/recept/3330-roladky-z-tou...
25. 11. 2011 19:38
12. 11. 2011 19:12
Sodovka: nikdy nevyhovíš všem, Danko, co už naděláme??
12. 11. 2011 17:49
12. 11. 2011 11:51
p.s. my v Hošticích jsme prostě světoví
12. 11. 2011 11:42
12. 11. 2011 09:37
a já , resp. můj rcp Fofr oběd z tlakáč, byl v rádiu, heč někdo mi to říkal..
12. 11. 2011 09:32
11. 11. 2011 16:57
11. 11. 2011 16:13
Paní/slečna ho mohla klidně dělat podle jiné předlohy, ale kamera najela na vytištený recept, takže jsem zjistila slovo od slova = můj "rukopis"
Je to prima pocit, hlavně, že si zákusek všichni chválili
11. 11. 2011 14:15
1 2 Další