Jablečný štrúdl je poklad tradiční české kuchyně. Anebo je to jinak?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 56 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 53 minutami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
21. 12. 2011 21:14
Já dělávám obložené chlebíčky s různou oblohou, neboť se u nás cestou ze hřbitova zastavují příbuzní. Na večeři pak klasika. Rybí polévka, br. salát a smažený a pečený kapr.
21. 12. 2011 21:07
Kubu ani hubník nejíme (bohužel).
21. 12. 2011 21:03
21. 12. 2011 20:50
1.česnečka
2.zelňačka
3.vinná klobása
4.chlebíčky, vánočka(to by mě docela potěšilo)
5.hubník(ten šancí asi moc nemá..)
6.nic
21. 12. 2011 20:07
21. 12. 2011 20:03
My už "večeříme" v 16.00 hodin, takže hlady netrpíme /díky těm nájezdům/. Večer potom houbová polévka, bramborový salát a smažený kapr nebo amur. Já si letos udělám pro sebe odlehčenou verzi /salát bez majonézy a kapr v horkovzdušné troubě - viz.můj recept/, protože se začínám podobat malému vorváňkovi
21. 12. 2011 20:01
21. 12. 2011 19:44
21. 12. 2011 19:39
21. 12. 2011 19:37
21. 12. 2011 19:03
21. 12. 2011 18:58
21. 12. 2011 18:11
21. 12. 2011 18:09
21. 12. 2011 18:07
a hezké vánoce ti přeju
Předchozí 1 2 3 Další