Josef Maršálek připravil sladké mrkvánky z Vysočiny: Přidejte do nich i trochu pepře, doladí to chuť, radí cukrář
houpy..kroupy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 29 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 29 minutami
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 6 hodinami
24. 12. 2011 07:15
Já se k němu přemlouvám už asi 5 let, ale vždycky mám tolik práce jiné, že na něj prostě nemám čas Ale jednou se k němu určitě dokopu
23. 12. 2011 20:40
omlouvám se za kvalitu..jenom pracovní foto
ham_1145004084.jpg
23. 12. 2011 20:37
až bude čas, přidám rcp nebo jen foto ke zdejšímu..je skvělý, vážně
23. 12. 2011 19:06
23. 12. 2011 18:11
já to nějak vyřeším, doufám, že to klapne
v nejhorším to jistí Štědrák
hotovo_365346603.jpg
23. 12. 2011 07:54
Jani též zdravím
23. 12. 2011 06:34
Houby též namáčím předem přes noc a vařím se solí a kmínem.
23. 12. 2011 04:19
22. 12. 2011 23:53
22. 12. 2011 23:09
22. 12. 2011 22:34
Rebi, já nenemáčím ani neproplachuju. Uvařím, smíchám a solím hned vodu.
22. 12. 2011 21:39
chci dělat houbového kubu, tak nevím
děkuju předem
a ještě..solí se hned ze startu nebo až jsou měkké