Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

houpy..kroupy

rebeka: :yes::yes:
Já se k němu přemlouvám už asi 5 let, ale vždycky mám tolik práce jiné, že na něj prostě nemám čas :-8:-8 Ale jednou se k němu určitě dokopu :-K

zizala: tady je nahryzaný od syna..jenom, aby jsi viděla, jak vypadá zevnitř:-8:-D
omlouvám se za kvalitu..jenom pracovní foto;-)

zizala::-8:-8:-8 děkuji velice..moje štědrákovic premiéra;-)
až bude čas, přidám rcp nebo jen foto ke zdejšímu..je skvělý, vážně;-):yes:

rebeka: Štědrák je parádní, máš můj obdiv :-O:yes::-K

všem moc děkuju:-K:-K:-K
já to nějak vyřeším, doufám, že to klapne;-):yes:
v nejhorším to jistí Štědrák;-):-D:-D:-D

Ještě jsem zapomněla poznamenat, že dělám kubu z lámanky a bez masa.
Jani též zdravím:-)

rebeka: já kroupy večer propláchnu, namočím, ráno vařím se solí, kmínem a kouskem sádla, protože mají tendenci se připalovat, je lépe je vařit jako rýži v dostatečném množství vody. Po uvaření propláchnu jako Ivana, aby nás tolik nenadýmaly:-8
Houby též namáčím předem přes noc a vařím se solí a kmínem.

Já dělám kubu stejně jako Hella i s tím bůčkem. Sousedka ho dělá z pohanky ale ten mě nechutná. Krupky nenamáčím, proplachuju je uvařené horkou vodou.

Já dělám kubu z perliček (trhaných krupek) a namáčím je předem. http://www.toprecepty.cz/recept/3357-vanocni-kuba/

rebeka: nenamáčím!!;-) Dělám stejně, jako mafie;-). Mafie, zdravím:-K:-K

rebeka:
Rebi, já nenemáčím ani neproplachuju. Uvařím, smíchám a solím hned vodu.

prosím, poraďte: namáčet kroupy přes noc ve vodě či nikoliv..a proplachovat po uvaření:-?:-?:-? event. studenou, teplou či snad vlažnou:-D:-D vodou:-?:-?
chci dělat houbového kubu, tak nevím:-//:-//
děkuju předem:-K:-)
a ještě..solí se hned ze startu nebo až jsou měkké:-?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek