Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uchování uzenin

Souhlas, právě před chvílí jsem vrazila vinné klobásy do mrazáku, tedy po porcích, nikdy se tomu nic nestalo ;-):-p:yes:

Já si vinou klobásku stočím do šneků, propíchnu párátkem a jednotlivé šneky si proložím alobalem. Jinak normální párky a klobásky dávám najednou do mikrosáčku a postupně odebírám;-);-);-)

Jé, díky:-)

mafie: Obojí zamrazit;-)

Mafie, zamrazit můžeš v pohodě obojí, jen tu klobásu, pokud jí máš hodně si rozděl odhadem na vaše snědení na 1 oběd a každou tu dávku si dej zamrazit samostatně:yes: Já jí měla v mrazáku v pohodě víc jak 3 měsíce, protože jsem na ní zapomněla a byla dobrá;-)

Tak už zase potřebuji poradit:-D
Švagrová donesla velké množství párků a vinných klobás. My to samozřejmě najednou nesníme, co s tím? Párky zmrazit??:-S
A co ta klobása? A jak vlastně dlouho vinná klobása vydrží...:-S
Díky za rady!:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek