Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
KREMLORE
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 5 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 8 hodinami
5. 1. 2012 11:29
5. 1. 2012 11:25
5. 1. 2012 11:10
5. 1. 2012 10:59
4. 1. 2012 18:38
4. 1. 2012 08:48
3. 1. 2012 17:19
Sama jsem tenhle postup nikdy nezkoušela, já sníh vařím v páře.
3. 1. 2012 10:52
ed3e70af35_64545502_o2.jpg
1a9a26fe98_64545799_o2.jpg