Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Jak na pečení?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 5 hodinami
6. 1. 2012 17:17
6. 1. 2012 09:46
6. 1. 2012 09:14
6. 1. 2012 07:27
5. 1. 2012 23:04
Používám ho na všechno a je to rychleji upečeno, jak maso, tak i třeba piškot. U piškotů i buchet to hlídám, je to raz dva.
(Horký vzduch je vlastně proháněn rovnoměrně zespodu i shora)
5. 1. 2012 22:12
5. 1. 2012 18:09
5. 1. 2012 16:50
Jestli horký vzduch použít na všechno, nebo se na něco nehodí?
Poradíte mi prosím.