Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak na pečení?

:-) ještě jednou děkuji za rady, snad si s tím nějak poradím;-):-K:-K

Já už také jinou troubu než i s horkovzduchem nechci. Zapínám také hned od začátku, dělám opak než žížalka, ke konci pečení naopak ventilátor vypnu a nechám dojít přes spirálky a asi 10 minut před ukončením vypnu úplně, protože to teplo na dokončení stačí.

Tiež zapínam ventilátor vždy, bez ohľadu čo pečiem. Tým, že je všade v rúre rovnaká teplota sa upečie oveľa skôr a lepšie. ;-)

;-) všem Vám moc děkuji:-K:-K

mysulka: mám horkovzduch už dlouho a nějak zvlášť si s tím hlavu nelámu. Pravidlo jsem vyčetla na netu - pokud je uvedena teplota pečení např.200st., s horkovzduchem sniž na 180st., vždy cca o 20st.
Používám ho na všechno a je to rychleji upečeno, jak maso, tak i třeba piškot. U piškotů i buchet to hlídám, je to raz dva.
(Horký vzduch je vlastně proháněn rovnoměrně zespodu i shora);-)

Tak já jako Žížala,ale horkovzduch od začátku když mám v troubě 2 až 3 plechy, aby byla všude stejná teplota:-)

mysulka: Horkovzduch má tendenci vysušovat vloženou potravinu. Takže já peču normálně a až na konec, kvůli barvě, pustím vrtulku a pak už musím hlídat víc, lehce se spálí. Používám to tak i u masa i u moučníků. Ale třeba má někdo jinou zkušenost ;-)

Prosím o radu ohledně pečení - mám novou elektrickou troubu s horkovzduchem a jelikož jsem doposud měla plyn, tak si vůbec nevím rady jaký program na co použít.
Jestli horký vzduch použít na všechno, nebo se na něco nehodí?
Poradíte mi prosím.:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek