Jednoduché a přitom krásné: Popraskané čokoládové sušenky crinkles jsou krásně vláčné a snadno se připravují
KREMROLE
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 5 hodinami
12. 1. 2012 19:24
alebo sa jej priamo spýtaj...ja tipujem, že si nemal sirup veľmi hustý, alebo si to pridával do snehu rýchlo...
12. 1. 2012 10:31
c782e69e3c_80462106_o2.jpg
12. 1. 2012 09:47
nevím..ten rozvar musí být né úplně horký a lít se teňoulinkým pramínkem..myslím aspoň
12. 1. 2012 09:41
Dělá se podle receptu tak, že se šlehá bílek za studena s 1/3 cukru a posléze se vešlehá rozvar 2/3 cukru, který řetízkuje. A v tom okamžiku mi nastal problém. Tuhý sníh, místo aby více tuhl, jako v TV informační video "Kremrole" mi vše zřídlo a do ruliček, které se povedli, se nedalo plnit pro řídkost. CO JSEM UDĚLAL ZA CHYBU. Díky. Václav
kremrole.jpg
kremrole_616662745.jpg