Grilování levou zadní: Výběr nejlepších receptů na perfektní maso z grilu
Poraďte mi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 5 hodinami
20. 2. 2012 12:27
http://www.toprecepty.cz/recept/10023-misa-rezy---...
Těsto ze 6 vajec najdeš tady:
http://www.toprecepty.cz/recept/930-misa-rezy/
nebo tady:
http://www.toprecepty.cz/recept/5445-misa-rezy/
Když si do vyhledávače zadáš "míša řez", vyjede Ti 9 rcp.
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=m%...
20. 2. 2012 09:02
17. 1. 2012 15:34
17. 1. 2012 07:43
16. 1. 2012 14:11
16. 1. 2012 11:32
16. 1. 2012 11:03
Těsto: 1 hrnek (1/4 litru)cukru, 1 hrnek mléka, 1 vajíčko, 2 hrnky hrubé mouky smíchané s 1 práškem do pečiva, cca 1/2 hrnku oleje. Vše smíchat (těsto musí být tekuté - někdy je potřeba přidat mléko) a vlít do vymazané a vysypané formy a dát péct do vyhřáté trouby. Zkoušet špejlí. Čas pečení nevím, jdu se na ni podívat, když začne vonět. Vyndat z trouby hned, jakmile je pečená a nechat trochu vychladnout, než ji vyklápíš. Při vyklápění by se mohl udělat "brousek" (= srazí se), když s ní klepneš.
Tak hodně zdaru při dalším pokusu.
16. 1. 2012 09:33
16. 1. 2012 08:44
Dál potom zacházet s formou i troubou velmi něžně - nebouchat dvířky, netrhat prudce s formou a i velmi opatrně ji vyndávat. Jo a určitě neotvírat troubu před zapečením, cca prvních 15-20 minut
Pokud je špejle suchá, tak není třeba péci déle, je upečeno.
16. 1. 2012 08:16
Děkuji