Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Červená cibule
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 5 hodinami
4. 2. 2012 12:24
http://www.toprecepty.cz/recept/25110-pomalu-pecen...
zakoupila jsem ji v Kauflandu.. hezká je i v různých zeleninových salátech
4. 2. 2012 10:09
4. 2. 2012 08:14
3. 2. 2012 16:54
3. 2. 2012 16:44
3. 2. 2012 11:42
3. 2. 2012 11:04
Ovšem cena cibule byla neskutečná, 500g za 34,90Kč
3. 2. 2012 10:51
Aůle můžeš ji použít i do teplé kuchyně, není tak ostrá jako žlutá, možná pustí víc i šťávy, ale počítej s tou nasládlou chutí
3. 2. 2012 10:40