Tři sladké dobroty na Den matek: Čokoládové brownies i jahodový dezert zvládnete do půl hodinky!
VRSTVA ŽELATINY.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 5 hodinami
17. 2. 2012 12:40
17. 2. 2012 09:22
Jinak Chocholate to popsala přesně. Já jen zdůrazním, že skutečně je nutné nechat želatinu částečně vychladnout a pak lžící pomalu po částech rozlévat po celém povrchu. Nikdy želatinu neleju přímo z hrnce. Nebojte se, když želatina příliš ztuhne, stačí jí znovu dát na kamna a trochu přihřát a znovu pokračovat. Na želatinu nesmíte nikdy spěchat.
17. 2. 2012 08:30
16. 2. 2012 09:28
16. 2. 2012 08:58
16. 2. 2012 08:47
Máme rádi koláče a pod. s ovocem zalitým navrchu želatinou. Když nevezmu špatnou, vcelku se to daří až na to, že bych jí měl rád vysokou. To se mi zcela nedaří. TAK TAK zaleju a přikryju ovoce a ostatní mi přeteče do boků. Jak jí tam udržet v dostatečné výšce ?? Asi tak jak je na ilustračním obrázku.
6_1526774912.jpg