Recepty ze zelených fazolek: Zkuste je podle Marcela Ihnačáka nebo zapečené se strouhankou
Difenbachie
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 20 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
28. 8. 2012 22:19
Přežije i když ji zapomeneš párkrát zalít,
Máme je už asi 10 let, pořád žijou a
daří se jim skvěle
4. 3. 2012 18:57
4. 3. 2012 13:38
4. 3. 2012 10:54
4. 3. 2012 09:39
3. 3. 2012 19:06
3. 3. 2012 12:13
Tady je hlavně jedna výhoda, nezáleží na datumu, lze kdykoli
Jo jen bacha, doporučuju čistý a vypařený květináč
3. 3. 2012 11:25
3. 3. 2012 11:00
3. 3. 2012 10:56
3. 3. 2012 10:53
3. 3. 2012 10:50
3. 3. 2012 10:47
Hodně zdaru
3. 3. 2012 10:39
Dneska, jak tak pěkně svítí sluníčko, mi oko padlo na mou letitou difenbachii, že by chudera potřebovala nějakou péči
Mám ji asi 2 metry vysokou, všelijak se kroutí, ale problém je, že listy má asi až tak ve vrchní třetině, odspodu jinak nic.
Myslíte, že bych ji mohla uříznout kousek pod těma listama a že zakoření? Máte s tím někdo zkušenosti? Takhle moc pěkně nevypadá, navíc musí být opřená o zeď, aby se nezlomila, tak bych jí chtěla nějak pomoc
Děkuju za každou radu!