Jedlíkova cesta kolem světa: Americká kuchyně, to nejsou jen hamburgery a hot dogy
Jak na mraženou tresku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 33 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
15. 4. 2012 06:50
15. 4. 2012 00:31
13. 4. 2012 22:40
13. 4. 2012 22:38
13. 4. 2012 22:37
13. 4. 2012 22:33
Já ji nechám přes noc v ledničce pomalu rozmrazit a potom je důležité nechat hodně rozpálit tuk v pánvi - stačí jen trocha oleje, ale hodně rozpálený...
Já to nechám chviličku restovat, otočím, znovu orestuji na hodně rozpáleném oleji (maso se zatáhne) a potom otáčím znovu z každé strany a dopeču.
Možná nemáš pánev rozpálenou, tak se ryba chytne a nejde odlepit...
13. 4. 2012 22:19