Jedlíkova cesta kolem světa: Americká kuchyně, to nejsou jen hamburgery a hot dogy
Jak zavařit fazole?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 33 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
11. 5. 2012 05:05
10. 5. 2012 07:02
9. 5. 2012 19:44
Díky, ale jak na zavaření - totiž přivezl jsem si z Řecka pytlík takových těch velikých bílých fazolí, zkusil jsem je zasadit a no a teď sklízím každý rok cca 3-4kg fazolí a rád bych se dopracoval k tomu, aby po zavaření měly stejnou konzistenci, jako ty kupované ve slaném, takovém vazkém nálevu, nedaří se mi to, je tam asi nějaká finta.
9. 5. 2012 08:52
viz. např. www.toprecepty.cz/recept/15509-fazole-v-rajcatove-omacce/
30. 4. 2012 17:57