Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 45 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 38 minutami
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„tara23: Dobře, že jsi napsala. To je tím, že je mráz…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
12. 5. 2012 22:41
Ze všeho nejdřív strčím prázdnou formu do ledničky(tak na 15minut).Rozehřeju si máslo a když je vlažné,štětečkem vytírám formu.Čím víc je studená,tím líp na ní máslo přilne.Pak ji vysypupu a když je hodně velký teplo,strčím ji zpátky do lednice.Pak se v klidu vrhnu na těsto.
Předchozí 1 2