Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

pečení v remosce

Vyhrat aspon trochu jsem myslela..neee naplno..zkusim to s tim koleckem..je to dobry napad.. Mam remosku kratce tak proto se ptam.. buchtu jsem v ni pekla jen jednou a samozdrejme se nepovedla...JInak co se tyce masa tak je vsechno oukej :-)

lolittka:moc si nedovedu představit jak chceš předehřívat remosku. To do té rozpálené bys buchty házela z dálky? Pokud se ti zdá, že se moc peče zhora a dole bledé, doporučuju kolečko z pečícího papíru v nějakém momentě navrch. Já je měla vždycky dobré, záleží taky samozřejmě na náplni, to co pouští štávu (čerstvé ovoce) je vždycky problematičtější

Dobry den. Chci se zeptat kdyz pecu v remosce bez regulace je lepsi si remosku predehrat aby se to peklo rovnomerne? Hlavne buchty..ty mam vzdy spalene :-/

zizala:díky žížo, už jsem si jí objednala;-);-)

Buchty peču v remosce běžně, to víko přece nádobu rozpálí, takže se pečou i zespoda, kdyžtak je tam nechte déle.

Jo, a v nakladatelství Dona vyšla moc hezky udělaná kuchařka Remoska v moderní kuchyni a hádejte, kdo je autorka?? Naše Cathleen. Ona se z vrozené skromnosti asi nechce chlubit, tak ji musím prásknout :-8:-)):-*

http://www.dona-publishing.com/rs/

spagetka:díky za odkazy, už jsem si to vytiskla a vyzkoušíme ;-);-):-D

No já je obracela, to bylo v době, kdy jsem to dělala podle mamky, pak už jsem se v době internetu po tom nepídila, protože tas s regulací mi to propeče bez obracení, je už taková moderní, je to vlastně spíš pekáček na elektriku.
Tady na topkách jsou tyhle buchty v remosce - http://www.toprecepty.cz/recept/21558-honzovy-buch... a pak třeba tady, projdi si http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=53918

spagetka:no my tam taky regulaci nemáme, aha tak ono se to opravdu musí obracet, já myslela že se to propeče celé;-);-);-)slyšela jsem že v remosce peče někdo iu buchty, to je asi taky musí obracet co ??:-O:-O

Sevi, peču v Remosce a tedy mi to peče shora, tys to možná moc brzo vypla, nevím, já je píkávala v remnosce, ale bacha byly nižší, ne vysoké.a taky obrátila, ale spíš musíš vychytat ten čas podle mě, možná ostatní něco poraděj. Jo a já nemám u staré remosky regulaci teploty, u nové už ano, ale i bez té regulace jsem to upíkla.;-);-)

poraďte mě kdo pečete buchty v remosce :-?:-? já včera zkoušela z listového těsta s tvarohem. Udělala jsem jednu placku na to tvaroh a druhou placku, už se mě zdálo že je upečeno, ;-);-)zvrchu to bylo světle hnědé , tak jsem vypla a ještě nechala chvíli dojít, vyklopila a :-O:-O ze spodu to bylo nějaké syrové:-O:-O, tak jsem to tam šupla znova a obráceně, ale nějak nic moc:-O:-O:-8:-8:-8

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek