12 tipů na svačiny pro školáky: Připravte dětem třeba wrap s kuřecím masem nebo cuketovou buchtu!
sražená buchta - prostě začátečník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 33 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
4. 6. 2012 15:44
moc děkuji za rady, určitě všechny vyzkouším.
Kdyby vás ještě něco napadlo, sem s tím, budu ráda. Pro dokonalou buchtu vyzkouším všechno...no, skoro všechno : D
(Už jsem psala díky včera, ale z nějakého důvodu se mi tady neobjevily. možná jsem to nakonec neodeslala..., tak kdyby ste tady nalezly příspěvek podobného obsahu...)
4. 6. 2012 07:33
2. 6. 2012 18:54
2. 6. 2012 16:15
2. 6. 2012 14:30
už nějakou dobu peču buchtu z podmáslí nebo z kefíru, ale často se mi stane (u té kefírové prakticky vždy), že místo krásně nadýchaného, vláčného těsta vytáhnu takovou tlustou palačinku. Táta mi sice tvrdí, že je dobrá, ale já se na ni nemůžu ani podívat, když vím jak měla vypadat původně...
Vážně nevím, co dělám špatně - Troubu otvírám až když se doba pečení chýlí ke konci, dávám si pzor, abych byla jemná a s pekáčem nepraštila... Může být na vině třeba nakládání s kypřícím práškem?
Prosím zkušené pekařky o radu.
Díky : D