Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

jahodova bublanina

Hana:Mám taký dojem, že nemáš správnu teplotu trúby. Má byť tak cca 180°C. Teplé, alebo studené ovocie tam nehrá rolu.

Hana:Zkus tuhle www.toprecepty.cz/recept/27644-bublanina-pro-pokrocile/. Je dokonale vyzkoušena a podívej na ty fotečky co tam dámy,které ji už pekli přidali.
Když máš neokapané a nebo příliš veliké ovoce ,tak se to stane.
Studené nevadí. Velké nakrájet na menší kousky.

Ahoj, muze me nekdo poradit? Nevim co delam spatne dvakrat jsem zkusila bublaninu dvakrat se mi zdrcla.poprve to me mama rikala ze jsem mela moc studene ovoce (pravda vyndala jsem tresne cerstve z lednice) podruhe kdyz jsem ji delala z ne studeneho ovoce a ne z neokapaneho ovoce zdrcla se taky. Fakt nevim cim to je.

skús tútowww.recepty.cz/recept/jednoducha-ovocna-bublanina-17535, u nás je vždy oblúbená

Ahoj, pred asi pred tydnem jsem delala bublaninu s jahodama. Nasla jsem si recept tady na topreceptech ale jaksi bublanina nebyla dobra . Jako nezdrkla se mi ale chutove byla cela mokra a bylo tam citit hodne mouky takze jsem to vyhodila do kose ;-(
Asi pred dvouma tydnema jsem delala tresnovou bublaniu a ta se mi jako zazrakem povedla. POUZILA jsem stejne pomery na tuto jahodovou bublaninu nechapu co se stalo? Ze by jsem tam dala moc jahod? Nemate nekdo recept na dokonalou bublaninu s jahodama?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek