Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Hořká polévka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 33 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
31. 8. 2012 10:54
Nechala vychladnout, dala do ledničky a dnes jsem to ohřála, přidala petržel a libeček, ale přijde mi to hořké. Jo, ještě jsem tam včera přidávala krupicové nočky.Zkusila jsem to trochu osolit,je to o maličko lepší, ale pořád to hořké je.
Děkuji moc.