Co s velikonoční nadílkou? Uvařte polévku ze strouhaných vajec nebo zkuste vaječné řízky
Řízek
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
5. 9. 2012 22:17
5. 9. 2012 12:26
5. 9. 2012 09:00
P.S. Když oni fasádu, my to poženeme ve štok a třeba se vzájemně vyhecujeme, že je ještě trumfneme
5. 9. 2012 08:46
4. 9. 2012 20:49
A v tom receptu je použito karé bez kosti ,to se dá také vyklepat.Ten návod je zcela závádějící nejsou tam teploty oleje v těch pánvích a proto muže být výsledek zcela nejistý.
4. 9. 2012 11:16
4. 9. 2012 11:15
4. 9. 2012 10:48
4. 9. 2012 09:36
4. 9. 2012 08:30
4. 9. 2012 08:14
http://rodina21.cz/pro-chutove-poharky/to-je-maso-...
4. 9. 2012 08:00
A ještě jednou moc děkuji
4. 9. 2012 07:10
4. 9. 2012 07:10
http://www.lidovky.cz/cisarsky-vidensky-rizek-z-te...
3. 9. 2012 21:18
http://www.figlmueller.at/index.php/de/unser-schni...
P.S. zajímá mne hlavně způsob smažení, nevím, zda jsem to správně pochopila, ale hovoří se tu o třech pánvích nebo pánev a pak nějaké plechy k dopékání, no nevím, třeba budete chytřejší, více hlav, více ví a já moc a moc děkuji