Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 11 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 11 hodinami
18. 10. 2012 20:33
18. 10. 2012 19:41
18. 10. 2012 11:46
18. 10. 2012 11:43
14. 10. 2012 23:42
14. 10. 2012 17:53
14. 10. 2012 17:03
14. 10. 2012 11:17
Juchů s tím přidáním mletého pepře do usušených hub - to je nápad, ještě neznám a vyzkouším. Díky
Jinak suším klasika na plechu, pečícím papíru na topení a nikdy nebyl problém. A´T to u vás voní
pat_a_mat.gif
7. 10. 2012 11:02
20121007_120042.jpg
7. 10. 2012 10:38
7. 10. 2012 09:54
7. 10. 2012 08:21
7. 10. 2012 08:17
Jardo, co je to gamatama, prosím? To doma určitě nemám...
7. 10. 2012 08:16
6. 10. 2012 20:43
Já susim houby na situ nad gamatama, večer jak je stáhnu,tak ráno jenom prohrabnu a je.Taky mám dobrou zkušenost dát je na pečící papír a plech,to dám na gamatama.Ale v te troubě by to mělo jít taky, jen bacha na teplotu, aby se neupekly,50 stupňů se mě zdá moc.
1 2 Další