Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

sušení hub

No, já mám doma raději vůni skořice a hřebíčku, než hub..Škoda, že nemám červené a ještě k tomu mám lenoru, jinak bych si pro něj skočila a udělala svařáček...:-p;-)

Eliza: určitě to klapne;-):yes: a musí to u vás vonět nááramně:-*:-8;-):-)

Rebinko, díky, už jsem je dala do trouby na 50°C, je pootevřená, houby na papíru, tak jsem zvědavá, jak dlouho to tam budu cmudit...;-) Děkuju.:-K

Rebinko, díky, už jsem je dala do trouby na 50°C, je pootevřená, houby na papíru, tak jsem zvědavá, jak dlouho to tam budu cmudit...;-) Děkuju.:-K

Eliza: Eli, možná se ti bude hodit tento odkaz;-) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6913

Ahojky, dostala jsem pár pěkných hříbků a chtěla bych je usušit, ale v podmínkách městského bytu. Už nám občas sepne ústřední topení, nebo můžu přidat teplotu - myslíte, že bych je mohla sušit na radiátoru?
Nebo je ještě možnost v elektrické troubě, ale nevím, na kolik stupňů a jak dlouho...
Děkuji za jakýkoli nápad.:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek