Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 56 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
6. 10. 2012 18:57
6. 10. 2012 18:38
6. 10. 2012 18:34
6. 10. 2012 18:33
6. 10. 2012 18:11
6. 10. 2012 17:36
Nebo je ještě možnost v elektrické troubě, ale nevím, na kolik stupňů a jak dlouho...
Děkuji za jakýkoli nápad.
Předchozí 1 2