Ořechové trubičky: Lahodné cukroví plněné máslovým krémem s kapkou rumu je úžasně vláčné a bude ozdobou vánočního stolu
Tak nevím...
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 11 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 11 hodinami
6. 11. 2012 15:25
Příště zkusím nevymazat ty boky a uvidím.
Hezký den všem
2. 11. 2012 00:49
To je ale normální...
Je to známka toho, že těsto je už na 100% upečené (nepotřebujete špejli).
Lze tomu předejít tak, že korpus zkoušíte špejlí a když už je suchá, tak je upečíííno. No, ve velkých ráfcích a při větším množství těsta (z 15 vajec)to moc nefunguje...
1. 11. 2012 22:03
1. 11. 2012 20:26
kraje dortu a po vyndání ještě víc, až korpus vypadá jako riccota v krabičce
Děkuji.