Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová
Knedlíky v páře na pečícím papíře
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 11 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 11 hodinami
13. 12. 2012 15:55
Uvnitř jsou normálně nadýchané, dobré, jen ta tuhá slupka. Zapomněla jsem ještě napsat, že jsem dělala dvakrát dvě šišky.
V první várce byl jeden knedlík takhle jen zespodu a druhý skoro celý. Ty jsem neobracela. V druhé várce byl jeden úplně bez vady a druhý úplně celý špatný.Ty jsem obrátila. Taky jsem si všimla, že se to na první pohled nezdálo tak hrozný, ale jak chladly, tak se tam ty fleky zvětšovaly.
13. 12. 2012 15:21
13. 12. 2012 15:04
obr_049.jpg
13. 12. 2012 06:38
Knedlíky jsou krásně nadýchané a nikdy se nestalo, že by se nepovedly.
12. 12. 2012 23:50
http://www.toprecepty.cz/recept/1656-kynute-knedli...
12. 12. 2012 22:00
Děkuji.