Pečeme s Ivou: Mini trdelníky zvládnete doma a jeden vás vyjde na pouhé dvě koruny!
Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 20 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 33 minutami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
30. 5. 2013 15:52
29. 5. 2013 17:10
29. 5. 2013 16:09
29. 5. 2013 16:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83