Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s citrónovým pepřem a medem

Špagi já myslím,že neregistrovaný nemůže dát recept do receptů;-)

spagetka:a u nás byl pstruh na grilu, jen tak bez ničeho a když ho měl každej na talíři, tak ho rozevřel a na něho si dal výbornou směs z olivového oleje česneku a spousty pažitky, bylo to velice žravé:-D:-D:-D:-D

proč to nedáš do receptů???? :-O:-O:-O:yes::yes::yes:

Na recept použijeme připravenou medovou marinádu (med, hořčice, sůl, kopr).

Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.

Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.

Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek