Jídelní rozmary Roberta Redforda: U jídla si čte a nikdy neodolá tomuhle vláčnému pekanovému koláči
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 6 hodinami
29. 10. 2013 12:05
29. 10. 2013 11:19
29. 10. 2013 08:07
Přidání kaparů také vypadá zajímavě...
29. 10. 2013 08:03
29. 10. 2013 00:51
http://www.toprecepty.cz/recept/9274-bramborovy-sa...
29. 10. 2013 00:03
28. 10. 2013 23:10
28. 10. 2013 21:58
Tak nějak už mě to nepřipadá jako bramborový salát, ale prostě ho tak jak ho děláme milujeme a tedy "... když ho milujeme, není co řešit"
Za to nejdůležitější považuji to spaření čerstvé cibule - ona totiž zůstane křupavá, ale nezlobííí
http://www.toprecepty.cz/recept/23832-vanocni-bram...
28. 10. 2013 21:42
Moje maminka ho dělá trochu jinak než já, přidává bešamel do majonézy, tak je takový jakoby "v omáčce" a většinou bez kořenové zeleniny;
moje tchýně ke kořenové zelenině (ne vařené, ale nakládané) přidává navíc sterilovaný hrášek, vařená vajíčka a uzeninu a její salát je takový hutnější.
Ségra přidává čerstvý hrášek, trochu povařený a vařenou kořenovou zeleninu, já preferuju pouze vařenou zeleninu - petržel, celer a mrkev, syrovou cibuli a nakládané okurky.
Někdo cibulku restuje, jiný ji spaří, někdo přidá hrášek sterilovaný...
Jaký je ten Váš nejlepší rodinný bramborový salát? Téma, myslím, aktuální, dokud je před Vánocemi čas pokecat...
Předchozí 1 2