Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

POMALÝ HRNEC

boze ja trepem dve na tri....nie o maris, ale o amire

to som nezaregistrovala, len podla receptov som sa orientovala...o maris som vedela urcite

Pomaly hrnec má i Cathleen, něco už tady někde o něm psala a ta tu myslím chodí pravidelně ;-)

Já mám pomalý hrnec Kenwood 6,5 litru s keramickou nádobou, ale dělají se i menší a některé i s nádobou kameninovou (např. Bionaire nebo Rival). Ten můj je s "ručním" ovládáním, některé mají digitální. Mám k němu dodatečně dokoupenou časovací zásuvku, takže si ho nařídím, jak a kdy má začít vařit. Jídlo je z něj opravdu lepší, než z normálního nebo i tlakového hrnce, nevýhoda je dlouhé vaření 4 - 8 hodin (nevadí ta doba jako to, že na to člověk musí myslet tak moc dopředu), ale zase se u toho nemusí stát, míchat ani hlídat. Ono to vlastně ani nevaří, je to těsně pod bodem varu, takže se nic ani nepřipálí ani nevyvaří. Ráno naprogramuješ a večer přijdeš k hotové večeři. Dělám v něm polívky, guláše, maso s omáčkou nebo se šťávou, někdy rovnou i s brambory.

Vaclav nasla som amiru a sovicku16, ze maju pomaly hrniec. amira sem chodi stale, takze ta ti urcite povie svoje skusenosti, sovicku16 som tu nevidela uz davno...skus ju oslovit emailom
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=po...

Václave, já pomalý hrnec nemám, tak neporadím, ale některé holky ho tady mají, tak určitě odpoví ;-)

Mám dobré zkušenosti s VÁMI, dobrými a zkušenými kuchařkami i kuchaři i když to někdy jiskří a já nejsem tím rád . Ale s důvěrou se na Vás opět obracím s prosbou.Kdo mi upřímně poradí,zda si mám koupit "Pomalý hrnec" a jaký.Váš názor bude pro mne rozhodující. Děkuji.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek