Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Romanesco
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 38 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 37 minutami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
27. 11. 2010 22:57
http://www.zdrava-strava.eutrends.info/romanesco.h...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Romanesco_%28zelenina...
26. 11. 2010 23:45
18. 1. 2009 18:35
18. 1. 2009 18:34
18. 1. 2009 18:26
18. 1. 2009 16:32
18. 1. 2009 16:29
18. 1. 2009 16:25
18. 1. 2009 16:21
18. 1. 2009 16:14
18. 1. 2009 15:33
18. 1. 2009 13:38
18. 1. 2009 13:18
18. 1. 2009 13:12
18. 1. 2009 13:03
romanesco.jpg