Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva
Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 1 hodinou
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 1 hodinou
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 3 hodinami
21. 3. 2015 10:51
21. 3. 2015 10:50
21. 3. 2015 10:32
Podstata vsetkeho je v tom, ze zizala a spaget si idu po krku. A nehnevaj sa spaget, ja zizalu chapem, pretoze Ty sem obcas, co sa tyka varenia, technologii, receptu napises taku somarinu, ze ti co vedia sa chytaju za hlavu a ti co nevedia si myslia ze mas pravdu. Ja to vidim ale tak, ze toprecepty nie su odborny portal, co pripravuje kucharov na zisk mischelinskych hviezdiciek, takze nech si vari kazdy tak, ako ho skusenost nauci a tieto recepty nech tomu pomahaju. Zizala taka nie je, je to skusena kucharka, ktora vie a ked nevie, necha sa poucit. A ked vie, tak sa snazi naucit aj tych co nevedia. Tym nechcem povedat spaget, ze Ty varit nevies a nemas skusenosti. Ale moj dlhorocny pobyt na topkach a s Vami dvoma su take, ze ked mam variaci problem, tak sa obratim na zizalu . Opakujem,ze nechcem Ta urazit.
Velmi dobre si Spaget vedela, ze to nie su pasticky z pohladu ceskeho a slovenskeho kuchara a cez to vsetko si vynalozila vsetku energiu na to, aby si nasla odkazy, ktore by zizale, ukazali , ze sa moze mylit. Nepochybujem ani sekundu, ze Tvoj umysel bol iny, ako ten, ze si si chcela kopnut. Tie reci, ako si len chcela ukazat, co vsetko sa moze povazovat za pasticky beriem ako bla bla bla.
No a iba mily Boh vie, kto bol ten neregi a zizala, vedoma si, sikany, vystartovala. Nediplomaticky a zbytocne... zizala prepac. Zizalu mam rada a vazim si ju a viem, ze sa na mna nenahneva, ked jej poviem, ze toto bolo tiez zbytocne. Jej diplomaticke citenie je vskutku mizerne.
Na druhej strane, ked sa tu nabada na riesenie osobnych problemov v ramci SZ...tak si velmi dobre pamatame, ze sa nasli jedinci, co SZ od druhych ludi , vylepia verejne na diskuszne forum. Pokial si pamatam, tak to boli prave SZ od zizaly. Takze mam sa cudovat tomu, ze uz odmieta riesit osobne spory cez SZ?
Tolko k tomu.
21. 3. 2015 10:29
Pokud je kritika slušná a hlavně konstruktivní, je vítaná. Ráda se učim nové věci a nerada bych byla za pitomce, ktery by své (byť nechtěné) omyly šířil dál.
Také já vařim a peču zcela jinak, nez když jsem tu začinala. I diky kritice
21. 3. 2015 10:15
Slusne podana kritika nas preci muze posunout dal, muzeme si rozsirit obzory, neco se naucit.Neni treba v kazde vytce videt zlost a zapsklost.
21. 3. 2015 10:12
21. 3. 2015 10:03
Jak to rikala maminka Forresta Gumpa?
21. 3. 2015 09:58
21. 3. 2015 07:43
20. 3. 2015 22:54
20. 3. 2015 21:20
20. 3. 2015 20:33
20. 3. 2015 19:53
Ja mam zizalu-Jarku moc rada, ucim se od ni a i jako clovek mi imponuje, mam kolem sebe rada rovne lidi...a to i ve virtualnim prostoru.
20. 3. 2015 18:25
1. "Než přidáte nový recept, zkuste jej vyhledat na Topreceptech, zda už tu není. Duplicitní recepty prosím nepřidávejte, děkujeme."
2. "Fotografie nesmí porušovat autorská práva jiných osob"
Myslím, že by si obě pravidla zasloužila nejen zvýraznění, ale i trochu podrobnější vysvětlení.
A jak vyplývá z příspěvku Danči, jistě by nebylo na škodu někde popsat i jen ústně šířenou a nekodifikovanou existenci a činnost moderátorek.
20. 3. 2015 17:07
V dávných letech jsem upozorňovala na to, že zveřejněný recept by /podle mě/ měl být v pořádku /vařící, pečící/ upravený. Plně chápu, že autor, který honem, honem něco přidá se cítí na Olympu. Bohužel, pro znalé a zkušené jsou chyby do očí bijící a upozorní. Tak vznikají ihned jakoby kritické komentáře, což zde není tzv. vhodné jak jsem pochopila.
Co je s podivem, že vůči málo komu se reaguje tak ostře jako k Žížale. Sama bych brala kritickou připomínku jako poučení, radu a byla za kritiku ráda. Právě tím rýpavým pavlačovým stylem vznikají debaty. Žížala bohužel je pro mnohé / možná zamindrákované, méně úspěšné a tzv. všeználky/ nějak těžko stravitelná, protože opravdu umí a díky za to.
Špagetko, sama jsi několikrát s přehledem tvrdila, že na názvu nezáleží, že je věcí autorky...myslím, že to je hluboký omyl. Název je základem a měl by být správný. A to, že jídlo je podle někoho /pokud jmenuji/ by mělo být přesné.
Tak jak píše Andrejka 8,46 o těstovinách apod. souhlasím s ní.
Co jsme za lidi, že se neustále někam cpeme se snahou být extra a světoví. Pak jsou jakékoliv splácaniny /pardon/ s italským názvem atd.
Jistě, je všechno o lidech, jak mnohé píšete. Vidím aroganci a nadmíru sebevědomí u mnohých příchozích autorek, buď jsou jak tryskáč s argumenty proti nebo nereagují.
Přidávání receptů po 150té je myslím i zbytečné.
Jsem přesvědčena v podstatě své výchovy a naturelu, že i tolerance má své meze.
Myslím si, že trochu pokory a zdravého rozumu by jsme si všichni měli naordinovat.
Také by určitě bylo vhodné někde - zvýraznit - pravidla a postup na přidávání receptů nejen pro nově příchozí, ale i pro osvěžení paměti nás všech.
Předchozí 1 2 3 4 … 8 Další