Jak sušit švestky, aby vydržely co nejdéle a chutnaly skvěle: Na slunci to jde nejlevněji
Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 3 hodinami
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 4 hodinami
20. 3. 2015 09:24
A zcela vážně tě žádám, abys to už nikdy nedělala vůči mně
20. 3. 2015 09:17
Těší mě. Vedle tebe se k těm -zlým zlým- budu počítat vždycky ráda!
20. 3. 2015 08:53
To, co mnohým projde, mně neprošlo nikdy.
20. 3. 2015 08:52
20. 3. 2015 08:51
A oproti tomu se často setkávám s velice nevstřicnou reakcí (misto určitého stupně pokory, kterou by měl cítit v novém prostredi každý nově příchozí). Tak nevstřicnou, ze se ozvu ja nebo někdo jiný (opět ještě slušně) a jelikoz ani to si nováček prece nenchá libit, rozjíždí se pinpong, v jehož závěru jsou casto slyset ty tebou zmiňované hysterické výkřiky o odchodu.
Mohl bys - ne, měl bys! zohlednit i to, jak je od těchto lidí často křivděno i nám.
Ano, Tereza má pravdu - za všim je člověk. Tj. i my, zdejší. Ať se pořád nezminuje jen to "ubližování" některým novým s nezdravou arogancí.
A můzu mít navrh i já? Nechtěli byste Simče Kučerové nabídnout funci moderátora? Ono to totiž není jen o vstřicnosti a vítání nováčků. Tak může Simona pomoct napravovat to, co se ji tu nelíbí...něco jiného je povídat si o tom tady nebo mit s témi lidmi přimý kontakt.
Myslim to vážně a v dobrém.
20. 3. 2015 08:46
Yanull tady bez jakýchkoliv vedlejších úmyslů napsala " oddělíme zrno od plev ". Já to beru prostě jako přirovnání či dlouho zažité rčení a nikdy by mě nepadlo hned reagovat s takovým přirovnáním jako Jarka ... i když bych si to myslela. Myslet si můžu cokoliv, nemusím hned na všechno reagovat s mým názorem
Co se týče návrhu Radka či Libora s posíláním SZ. Věcné připomínky k receptu, myslím tím gramatické chyby, úpravu, zkopírované fotografie a jiné, by měly psát k receptu pouze moderátorky ( pokud to nemohou ihned opravit samy), od toho jsou tady. Myslím, že by to mohly psát klidně pod recept, ne se zdržovat SZ a po opravení komentáře smazat, aby nezůstávaly u receptu, když už pak výtka nemá smysl. Myslím že úplně nejlepší by bylo, jako je tomu i na jiných webech, kdyby se recept objevil na stránce až po kompletním upravení a schválení. Před uveřejněním na stránce mohou moderátorky s uživatelem komunikovat neveřejně.
A ještě jedna věc k názvům receptů. Dost se tady neustále řeší názvy, podle někoho mají být světové, i když k tomu mají daleko. Třeba těstoviny a " italská jídla " jsou tady neustále na přestřel. Proč všechny těstoviny musí být italské? Nelze nic přizpůsobit našim chutím nebo kuchyni? Někdy nelze ani u nás sehnat suroviny k originál receptu a přesto ho chceme vyzkoušet a nabídnout ostatním k realizaci ... proč ne?
Lidi hlavně pozitivně, neotravujme sobě ani ostatním tyto stránky, které jsme všichni vybudovali. Kdyby tohle byla vaše " firma " a někdo vám z ní dělal to, co se tady děje klukům, jak by se vám to líbilo? ...
20. 3. 2015 08:34
Já věřím, že tato debata prospěje k ozdravění ovzduší na topkách, že se nikdo nebude bát vyjádřit svůj názor, ať je jakýkoli. Samozřejmě slušně, ne vulgárně.
20. 3. 2015 08:20
Súhlasím so stanovením určitých podmienok používania webu. Všade existujú pravidlá, máme ich aj doma, nikto si ani doma, ani v zamestnaní, ani v nijakej spoločnosti nemôže robiť, čo chce, vyjadrovať sa, ako chce. Všade musí brať ohľad na druhých a dodržiavať písané aj nepísané pravidlá a rešpektujeme to, nepovažujeme to za nejaké zväzovanie a utláčanie. Práve naopak.
Topky sú "kuchársky" web. Ale myslím si, že nielen ja, ale viacerí, majú akýsi vzťah k týmto stránkam, sú "naše", aj keď ich nevlastníme. Nie je to len o receptoch, je to aj o nás, o ľuďoch. O vzťahoch medzi nami, o humore a ako vy Česi hovoríte ( a mne sa to slovo veľmi páči ) o škádlení. O tom, že tu chodím rada, lebo "stretnem" známych ľudí. Ten vtip a srandičky sú niekedy dôležitejšie ako samotný recept, ktorý nie je dogma a každý si ho môže upraviť podľa svojho.
Chcelo by to od nás všetkých veľmi jednoduchú vec, za každým receptom vidieť človeka.
20. 3. 2015 07:27
19. 3. 2015 23:43
J8 vím,že bychom si to všichni představovali skvěle,ale bohužel lidičky jsou různíA tak se alespoň snažme trpělivě pomoci
19. 3. 2015 23:39
Pokud by se to tak podařilo bylo by to fajn,za zkoušku to stojí!!!!!Ale bude to chtít trpělivost,ale proč né,mě se to líbí
Je možné,že se přijde časem na to,že je to fajn a nebo taky néé,ale proč to nezkusit,líbilo by se mi to!!!!!
19. 3. 2015 23:37
19. 3. 2015 23:30
Co to třeba zformulovat jako jakýsi úvod v nabídce menu tohoto webu, základní pravidla, jistě by se našly i jiné věci, které by mohly být "návodem k použití" těchto stránek. Možná by nebylo na škodu k dobré technologii provozu přidat i trochu filosofie
19. 3. 2015 23:10
19. 3. 2015 22:59
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 8 Další