Peče celá země 2022: Jak na tu nejlepší bublaninu? Tenhle recept doporučuje vítězka Martina
Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 3 hodinami
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 4 hodinami
19. 3. 2015 22:01
Výtky k receptům se budou psát výhradně soukromým vzkazem autorovi - Pokud jde o výtku k názvu receptu, chybu v textu atd., nikomu toto v komentářích nepomůže jídlo uvařit ani vylepšit, je to podle mě čistě informace pro autora receptu. Pokud to však bude výtka, která může ostatním pomoci, tak určitě do komentářů patří.
Co říkáte?
19. 3. 2015 21:41
Zapomínáš, že tohle je kuchařský web, sice amatérský, ale hlavní náplní jsou právě ty recepty, o ty tu jde (mělo by jít) především
19. 3. 2015 21:32
Hezký zbytek večera, dobrou noc, já brzy vstávám
19. 3. 2015 21:28
A počáteční upozornění na nějaké chyby - v tom právě spíš vidím posun a pomoc. Ne, to alibistické omlouvání...bla, bla, bla je nová.
Stejně mi přijde, že poslední roky všechny nové autorky jsou spíš arogantní a veledůležité. Podle mně, k tomu právě moc tolerance nemám a nikdy mít nebudu. Snažím se chovat slušně a otevřeně, ale ne strkat hlavu do písku
A pěkný večer
19. 3. 2015 21:20
Hlavně pro začátečníky.kteří jsem dají recept,pravda kolikrát je tu vícekrát,ale vžijte se do člověka ,který sem chce dát svůj 1.receptík on si myslí,že prvnínevyzná se,neví co ho tu čeká a za chvíli se objeví snůška kritiky a tolikrát takové,že chápu to,že ten človíček se jen brání,protože to myslel dobře a my místo abychom mu pomohli,protože už víme o co jde,tak mu dáme co proto a ruku na srdce kolikrát velmi nevybíravěv tom jsem myslela toleranci nic víc nic míňjen se podívej na pár receptů.!!!!
Já netvrdím,že nejsou tu též lidi,kteří nechtějí ctít pravidla topek,to už je ale jiná kategorie lidí
Víc nemám co dodat,je to jen a jen můj názor aten sand ještě říci můžu
19. 3. 2015 21:16
19. 3. 2015 21:13
19. 3. 2015 21:08
Praxe, která tu byla před 5ti lety - plácání po ramenou, kámošky hezky spolu, chválit si i naprosté banality, při nejhorším se nevyjadřovat a to považujete za tolerantní. Já to považuju za licoměrné a za falešné kamarádství. Protože moje kamarádky mi naprosto upřímně napíšou nebo řeknou, když udělám nějakou "botu". A taky jejich případnou pochvalu můžu vzít jako vážně míněnou a ne jen ze slušnosti. Rozumí vaření mnohdy lépe než já, takže jejich připomínky beru jako svoji školu a posun kupředu. Jsou přímé jako já a já jsem ráda, že je mám.
19. 3. 2015 20:58
Pokrytectví a sladkobolné plácání po ramenách je projevem zdejších alibistů.
19. 3. 2015 20:58
19. 3. 2015 20:51
Také si myslím, že tzv. pravidla by měla být pro každého stejná ať se týká názvů /někdy fakt otřesných/ nebo čehokoliv.
A těch užívaných zdrobnělinek a přeslazování v komentářích mě celkově občas přijde, že jsem si spletla web
A ještě pozn. diskuze je od slova diskutovat, ať má každý třeba jiný názor, ne brát jako rýpání, útočení apod.některých hlavně směrem k žížale.
Pěkný večer
19. 3. 2015 20:50
19. 3. 2015 20:47
Jasně se teď ukázalo,jak by to nemělo býti,co vyvolává pak nesváry
Já jsem tvému příspěvku porozumněla,bohužel někteří né
A tal je to i pod recepty
Jarko já můžu jen jedno říci,že pokud argumentuješ názvem receptu,tak pak si myslím,že by tady nebylo pomalu 38tisíc receptůSpousty jich tu je podobných né-li stejných,ale tak jako dnes se před 5lety do nikoho tolik nepuoštěl a těm lidem to prošlo,vyvolávají se jen žabomyší války,bohužel
19. 3. 2015 20:37
Vím, žes to myslela obecně a píšu ti to sem, abys viděla, že to nenapadlo jen Jarku (která ho, jsem přesvědčená, taky nevztáhla na sebe - to jen ta formulace vět a zvolená vzletná slova).
Přeju ti hezký večer
19. 3. 2015 20:23
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 8 Další