Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak jednoduše vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek

Já stahuju kůži v případě, že dělám rybí salát. A to někdy rovnou třeba z 15ti cejnů, což je práce na půl dne. Jinak ji mám taky ráda opečenou, ale například u kapra lysce ji stahuju, je na mě dost pevná a silná.

yanull: ;-):yes: Taky bych kůži nestahovala a dokonce si myslím, že to např. u pstruha nepůjde tak snadno, ale nevím, nezkoušela jsem.

Použití nůžek je zajímavé a ještě zajímavější bylo odstranění žaber jedním tahem zároveň s vnitřnostmi :yes::yes:

1974andrea:Andrejko, super nápad, ale pro mne jen na to kuchání. Já zásadně kůži z ryb nestahuji, za prvé mi chutná a za druhé jsou prý pod ní cenné látky prospěšné zdraví. Neumím si představit rybu bez opečené a křupavé kůžičky, ale pokud to někdo dělá, tak se nad tím nepohoršuji ;-):-)

MarcelaPa:No vidíš, tak zkus. Vypadá to jednoduše a hlavně to stažení je zajímavé:yes:

1974andrea: jé, díky.:-K Akorát jsi se mi trefila do noty. Zrovna teď se chystám objednat pstruhy na sobotní oběd.:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek