Co s husím výpekem? Hodí se k ochucení zelí, do rizota, ale skvělý je i do základu mnoha pomazánek, v chladu vydrží týdny
Med a nadýchané těsto? Lze to vůbec?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
11. 11. 2016 11:36
9. 11. 2016 13:35
ráda bych se vás zeptala na vaše rady a tipy co dělat aby mi těsto vyběhlo ikdyž ho sladím medem? Lze to vůbec? Mě osobně spadlé těsto vůbec nevadí, ale občas vidím obličeje návštěv, tak bych se ráda polepšila.
Moc děkuji za případné rady a budu se těšit :)