Přesunutá diskuze k receptu https://www.toprecepty.cz/recept/56991-cesnekovo-vaj
Jana Dorazinová-Remková19. 5. 2018 17:54:25
recepty73: Jako by to bylo z mé klávesnice... A ten palec nahoru pod komentářem je můj!! Přiznávám se! . Obávám se však, že teď budou i palce dolů
recepty73(autor receptu)19. 5. 2018 17:44:43
Lenunka: ...naposledy ...jak jste přišla na to, že se rozčiluji ...to ani náhodou ...jsem povaha klidná a mírumilovná ...pokud jste dobře četla, odpověď nebyla psaná jen vám ...myslím, že se v první větě leckdo pozná
...dávat do závinu perník je u nás stejně tak známé, jako dávat tam strouhanku, piškoty atd. , to jsem tím chtěl říct ...nic více, nic méně ...kdybych byl náturou jako zdejší aktivistky, s hysterickým záchvatem bych napsal, že to šlo napsat pod desítky dalších závinů ...recepty jsem všechny nečetl, jen letmo proletěl, protože odepisuji zrovna na vaše jméno, tak spěte klidně ...byl to jen příklad z mnoha a možná můžu být rád, že jsem proletěl zrovna ty vaše ...jestli někdo považuje za nudné, číst recepty, které jsou si v něčem podobné (a které mnoho dalších třeba inspirují, pro peníze to snad neděláme), jako některé staršího data, ať se zamyslí nad tím, jestli jeho komentáře nejsou více nudné a otravné, než ty recepty samotné, nikomu neberu právo komentovat, když je to k věci (receptu) ...ten, kdo si myslí, že vkládání receptů je o EGU, je těžce mimo mísu, ...ale jak se trefně říká: podle sebe, soudím tebe, že?! ...tak se zviditelním taky, pod receptem ...hezký den
Lenunka19. 5. 2018 16:27:39
sakryš, to jste si dal tu práci a přečetl všechny mé recepty, jo? to je tedy čest, a nevím, proč se tak rozčilujete, nekomentuji všechny Vaše recepty (naopak jsem Vám už některé i obodovala, jako ten větrník v remosce, to byl fakt super nápad) a třeba ty knedlíky s rebarborou, k nimž proběhla diskuze včera, jsem nekomentovala, protože je těsto fakt jiné, bez vajec a mléka (podobně dělám houskové) a tento recept tu nebyl. Nicméně ty pomazánky jsou opravdu stejné, a jestli chcete srovnávat to, že do vaječné pomazánky s česnekem si někdo rozmixuje šunku, místo aby si ji dal na ten chleba s pomazánkou, s tím, že já dám do štrúdlu perník, protože mě nenapadlo, že by si někdo štrúdl ještě sypal perníkem, tak fajn. Nikdo Vám nebere právo na vkládání receptů, co tu už jsou, ale musíte se smířit s tím, že to budou lidé komentovat - to je zase jejich právo.
73 recepty73(autor receptu)19. 5. 2018 16:07:35
Lenunka: ...nemám rád nesmyslné dohadování, zbytečné plkání o ničem, nadřazenost a právo posledního slova za každou cenu ...a ano, pravidla vkládání receptů samozřejmě znám , takže (nejen) vám naposledy odpovím, protože nepochybuji, že vaše další debata bude následovat, jelikož na reakci zde, známí jedinci čekají, jako pes na kost:
...je to marné, je to marné... nebudu skákat, jak tu někteří některým pískáte, tak si šetřte dech na smysluplnější záležitosti ...užívejte dne, žijte a nechte žít, za vším špatným hledejte to dobré atp. a zamyslete se nad tím, zda nevraživými, zatrpklými, uhádanými, negativními komentáři (nejen za poslední den) nekazíte ovzduší na Topkách více, než recepty, které můžete přejít či ignorovat, nebo se o nich vzrušeně bavit v diskuzi ...ale to byste nebyli tolik na očích, nikdo by o vás nevěděl, že
...přeji všem krásný den
Lenunka19. 5. 2018 12:10:19
tak jsem si dneska dělal k snídani pomazánku....
sice je stejná jako tahle:
Vaječná pomazánka se sýrem a česnekem
Hodnocení receptu je (28×)ale já našel v lednici ještě šunku tak šup s novinkou na topky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 1 hodinou
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 1 hodinou
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva
Grilování levou zadní: Jak na dokonalý hermelín? Jde to i bez alobalu!
Svatého Štěpána slavíme hovězí pečení. Tradiční štěpánská je skvělá s rýží i s knedlíkem
Jablečný závin s perníkem
Lenunka
Hodnocení receptu je 4,9 (24×)