Jídelní rozmary slavných: Meryl Streepová miluje lanýže a tohle pravé italské tiramisu
Přesunutá diskuze k receptu https://www.toprecepty.cz/recept/58127-testo-temer-n
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 32 minutami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 46 minutami
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 49 minutami
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 2 hodinami
15. 10. 2018 05:37
11. 10. 2018 11:09
11. 10. 2018 10:26
Možná že si sem tam někdo řekne, že už si zas potřebují někteří jen tak povykládat, protože nemají jinak s kým, nevím.
11. 10. 2018 08:06
11. 10. 2018 06:44
No, stran opakování notoricky známých receptů mám také těsto na hlavě, že: https://www.labuznik.cz/recept/satecky-testo/
11. 10. 2018 03:35
casino: Kdysi jsem chodila na web recepty.cz a o zaujatosti bych Vám mohla vyprávět dlouhé litanie ..... Ale jak je vidět, o paní Ruby toprecepty nepřišly!
10. 10. 2018 21:12
Nechte to bejt, všechno je relativní...
S tímto těstem (já ho zovu 1:1:1) je to jako se známým 1:2:3. Vždy se najde někdo, koho rodička zanedbala (či vyrůstal v cizí péči) a kdo o něm neslyšel ani v šalině
Je jen otázka času, kdy nějaká čistá duše, či šprýmař, sem vloží další https://www.toprecepty.cz/recept/24148-chleb-s-mas... a nejen Jana Dorazinová-Remková: z toho bude vodvázaná, že
Jana Dorazinová-Remková:
Níže píšete: "Cassino šlape na palce všem,..."
Souhlasím
Mně je opravdu šumák, zda se otřu o Petra nebo Pavla
Cítím se potěšen, že se vám konečně rozsvítilo a už si nestýskáte na mou zaujatost proti vaší personě
Je tu hafo dobrých kuchařů (počítám mezi ně i vás) a občas se leckomu podaří napsat nějakou zhovadilost
No a za to, že vy "ulítáváte" častěji než je běžný průměr, má maličkost jaksi nenese pražádnou odpovědnost, že
10. 10. 2018 16:00
10. 10. 2018 14:15
10. 10. 2018 09:03
10. 10. 2018 07:09
9. 10. 2018 12:19
maris 9. 10. 2018 12:10:03 :
Jana Dorazinová-Remková: včera v 18. 38 hosta upozorňuje na to, že diskuze byla přesměrována a dává i odkaz.
Předpokládám, že Wikki, než napsala komentář, se seznámila s tím, o co vlastně jde, aspoň většina lidí to tak dělá. Proto nevím, proč bych ji já měla někam přesměrovávat
3 0
Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)9. 10. 2018 11:52:43
maris: Musíš ale autorku přesměrovat na diskuzi, aby se podívala na ty "kladné" komentáře. Ne tady, kde už nejsou..
0 2
maris 9. 10. 2018 09:19:03
Wikki: tady ale recept nikdo nekritizuje, naopak. Přečti si komentáře pozorněji
8 0
Wikki9. 10. 2018 08:16:58 smazat
Jsem ráda za připomenutí receptu, taky dělám s Herou. Dobrý recept se tady vždy setká s kritikou.
1 6
Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)9. 10. 2018 07:06:32
Dajda: to snad ani nebudu komentovat..
9. 10. 2018 09:24
Dajda9. 10. 2018 05:36:59
Jana Dorazinová-Remková: Takže vlastně nejde o to, aby se k uživatelům tohoto webu dostal nový neznámý recept, ale navzdory diskuzi opět jenom o lajkovací party, o ego, o nezájem, co si myslí druzí ......
6 1
8. 10. 2018 17:32
Eja578. 10. 2018 18:28:38
casino: Nezklamali
casino8. 10. 2018 18:02:47
Eja57:
Tady by bylo lze bez ruměnce použíti profláklého rčení: Ač máslo nemá bratra, tak Héééra je rodná sestra másla
No a ke komentářům Jana Dorazinová-Remková: se vyjádřím, až bude diskuze odkloněna...
Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)8. 10. 2018 14:05:15
hosta: No, právě, že mne uživatelé FB prosili, abych ho zde vložila a já, abych to každému nevypisovala pořád dokola jsem to udělala a vždy pošlu jen odkaz. Je to tak lepší.
Cassino šlape na palce všem, takže proč bych jednou nemohla já?? Co je a není v tuto chvíli irelevantní, je mi opravdu jedno.
hosta(moderátorka)8. 10. 2018 12:49:12
Jana Dorazinová-Remková: jen co jsem v rychlosti našla, je jich tu totožných min. 13 - stačí zadat podle surovin "hera, mouka, tvaroh" a už se to valí - to jen pro případ, že nevíš, jak podle surovin hledat. Možná, že v tvých přátelích na fcb mnozí ten recept opravdu neznají, tady ti novější či méně zkušení možná také ne. Proto není nic proti ničemu, že je tu ten recept počtrnácté - a motat do toho, komu kdy Casino šlápl na palec je naprosto irelevantní.
Jana Dorazinová-Remková(autorka receptu)8. 10. 2018 12:29:09
hosta: Kolik je zde na Topreceptech receptů?? Kdysi jsem i věděla, kde to najít, dnes nevím. Je pravděpodobné, že už jsem podobný, nebo stejný recept komentovala, nepamatuji si to. Nemám hlavu jak pátrací balón a nejsem schopná najít podobný. Donedávna to nešlo ani podle surovin, teď nevím. Vím ale určitě, že mnozí lidé tady ten recept vůbec neznají. Našla jsem takových minimálně 50 na FB. Denně už asi 10 dní mi chodí vzkazy s prosbou o tady ten recept. A já jsem ho možná někdy už dělala, ale nevzpomenu si, jestli určitě. Momentálně mi přišel vhod, protože potřebuji vymyslet něco slaného na párty pro 14 lidí. Přemýšlela jsem několik dní, jestli ho zde přidat, nebo ne, protože casino je nesmrtelný. Toprecepty přišly o jednu skvělou kuchařku i díky němu, o Romanu Rubášovou. (Ruby Rom) myslím. Není to škoda? Proč se pořád dokola hádat o tom, co tady je a co tady není??
hosta(moderátorka)8. 10. 2018 11:12:33
casino: je fakt, že vkládání úplně stejných receptů bez jakékoliv obměny mi způsobuje vnitřní pnutí, asi jako mnohým dalším. A ještě mnohem víc u kuchařů, kteří byli téměř u zrodu těchto stránek a pamatují - a vyznávali - že to bývalo jinak. Takže ano, ničemu to nevadí, ti, kteří se s tím stále nesmířili už poznali, že je to zbytečné .... ano, opakování je někdy matka moudrosti - a vždycky otec sériové výroby...
Fakt krásná fotka a sice notoricky známý, ale stále výborný recept
Dajda8. 10. 2018 10:42:28
casino: Ach Casino, za chvíli se nepochybně dozvíš, že opakování je matkou moudrosti a tady se podporuje, a Tys to stále ještě nepochopil§ Nicméně souhlasím, že tohle těsto je opravdu poklad a jde z něj udělat leccos.
casino 8. 10. 2018 09:09:35
"Těsto téměř na cokoliv ze tří surovin"
No, spíše stačilo tu překrásnou fotečku přidat k nějakému STEJNÉMU receptu z mnohých zde uvedených, leč opomněla jste zmínit i přepychové, zhusta tvořené, tyčinky