Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Přihlašování
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 13 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas polevka jeste od vcera z cervene cocky,…“ hazel, před 13 hodinami
„Manžel přijel ve 12, tak to ještě šlo. Candát byl výborný …“ tara23, před 19 hodinami
„Nadja: Nadi tropické kuřátko je taky trošku do sladka, fakt…“ tara23, před 19 hodinami
6. 9. 2009 16:08
to automatické přihlašování je přímo vázané na daný počítač, takže pokud chcete být automaticky přihlášení, musíte být na stejném počítači jako při minulé návštěvě. Automatické přihlášení funguje na bázi cookies, ale některé prohlížeče je mažou, tak mrkněte do nastavení prohlížeče.
6. 9. 2009 13:35
6. 9. 2009 13:30
6. 9. 2009 12:29
6. 9. 2009 11:59
6. 9. 2009 11:52
6. 9. 2009 11:52
6. 9. 2009 11:48
6. 9. 2009 11:47
6. 9. 2009 11:43
Vždy "zafajfkuji" zapamatovat, ale není mi to nic platné. Na jiných stránkách tento problém nemám...