Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 10 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 11 hodinami
8. 9. 2009 09:40
7. 9. 2009 18:44
7. 9. 2009 18:18
7. 9. 2009 17:33
7. 9. 2009 17:03
7. 9. 2009 14:55
sdc11000.jpg
7. 9. 2009 13:35
7. 9. 2009 13:07
7. 9. 2009 10:22
Jak ho použít?
Řeknu Vám recept, jak se tohle burákové máslo jí v Anglii. Bílý toust dáte do toustovače (nebo můžete použít náš rohlík, rozkrát na půlky a taky opéct) a velice slabě opečete(ještě musím upozornit, že toustové chleby co máme tady jsou suché a nepřiliš vláčné, v Anglii je to úplně naopak jsou tam skoro o polovinu větší krajíce než jsou ty naše a vydrží dlouho čerstvé, takže už vzhledem k této mojí zkušenosti ten výsledek nikdy nebude stejný, jako když máte pravé anglické tousty a bur.máslo) Jak máte toustík opečený namažete slabout vrstvu burákového másla a na tuto vrstvu namažete stejně silnou vrstvu nuteli(nebo jakéhokoliv OŘÍŠKOVÉHO másla, důležité je to oříškové, ale ta nutela je nejvěrnější. Tak a máte hotovo. Je to lahůdka, pro mě určitě
7. 9. 2009 10:12
7. 9. 2009 09:58
7. 9. 2009 09:48
7. 9. 2009 09:17
7. 9. 2009 09:15
7. 9. 2009 08:51
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=166
Předchozí 1 2 3 Další