Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 4 hodinami
10. 10. 2009 22:22
10. 10. 2009 22:15
10. 10. 2009 22:02
10. 10. 2009 21:07
10. 10. 2009 20:49
10. 10. 2009 20:34
9. 10. 2009 16:57
A vím, že zase prudím, ale před chvílí jsem hodnotila několik receptů a u bodování receptu se neukazuje hláška "tento recept jste již hodnotil". Šlo by ji tam dát? Děkuji
9. 10. 2009 16:28
9. 10. 2009 16:23
9. 10. 2009 16:13
A vím, že jsem teď jak harpie, co mají stále nové a nové požadavky, ale všimla jsem si ještě u "nové fotografie receptů" a "nové fotografie fotoalb" také nejsou nahoře čísla stránek. Děkuji předem za doplnění.
9. 10. 2009 15:58
9. 10. 2009 15:30
9. 10. 2009 15:05
9. 10. 2009 14:44
Ešte som všetko nepozrela, ale to, čo som jukla, je super
Prehľadné, ľahké , grafika perfektná.
Gratulujem k dobrej práci a ďakujem:
9. 10. 2009 14:02
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Další