Domů
-
Recepty
-
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
1
/
22
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
Zpět na recept
Mahshi v baklažánoch
JanaAli
2 stredne veľké cibuľky
JanaAli
6 strúčikov cesnaku
JanaAli
ryža s cibuľkou a cesnakom
JanaAli
pridané koreniny - soľ, čierne korenie a mletý indický kmín
JanaAli
hrsť kôpru
JanaAli
hrsť koriandra
JanaAli
hrsť petržlenu
JanaAli
2 PL paradajkového pretlaku
JanaAli
2 PL oleja
JanaAli
1 PL kopcom masla-hery
JanaAli
vydlabané baklažány
JanaAli
baklažány neplníme povrch, musí ostať 1cm voľný od okraja
JanaAli
zálievka
JanaAli
na spodok hrnca dáme stonky petržlenu, koriandra, kôpru, nakrájané paradajky a cesnak
JanaAli
baklažány ukladáme tak, aby zapadali jeden do druhého, koniec jedného vsunieme do otvoru druhého
JanaAli
baklažány na seba navrstvíme
JanaAli
na baklažány položíme tanier jeho opakom
JanaAli
nalejeme zálievku
JanaAli
zálievky dáme len toľko, aby posledný rad baklažánov nebol zaliaty
JanaAli
keď baklažány klesnú v hrnci nižšie, vyberieme tanier z hrnca a necháme variť na miernom ohni
JanaAli
uvarená zvyšná ryža
JanaAli
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující