Domů
-
Recepty
-
Chilli con carne arabico
1
/
16
Chilli con carne arabico
Zpět na recept
Chilli con carne arabico
JanaAli
do hrnca si dáme na olej cibuľku a chvíľu restujeme
JanaAli
k cibuli pridáme mleté mäso a opäť restujeme, kým nám mäsko zhnedne
JanaAli
pridáme nakrájanú papriku, cesnak a restujeme
JanaAli
pridáme soľ, chilli, rascu, majoránku/oregáno, prípadne iné koreniny - množstvo podľa každého chuti
JanaAli
pridáme nakrájané paradajky
JanaAli
pridáme 2PL paradajkového pretlaku
JanaAli
pridáme fazuľku (uvarenú doma/z konzervy) a bujón
JanaAli
zmes s bujónom, zmes nesmie byť príliš riedka
JanaAli
pridáme hrsť nadrobno nakrájanej petržlenovej vňate
JanaAli
narežeme arabský chlieb len na vrchu (asi 5cm otvor), nie po celej dĺžke !
JanaAli
chleby plníme mäsovou zmesou do 3/4
JanaAli
naplnené chlebíky dáme na plech a ich vrch zahneme tak, aby nám zmes počas pečenia nevytiekla
JanaAli
chlebíky potrieme olejom
JanaAli
posypeme nastrúhaným tvrdým syrom - množstvo syra podľa každého chuti
JanaAli
dáme do rúry a pečieme kým sa nám syr pekne roztopí/zhnedne
JanaAli
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující