Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brutzel-Svejk grilované Gaspacho

Připravte si vynikající přílohovou zeleninovou směs na grilu. Tento pokrm se dá jíst vlažný, horký i studený. Vynikající je v kombinaci s jakýmkoliv masitým filetem a úžasná kombinace je i s grilovanymi krevetami.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Brutzel-Svejk

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 425 kJ /
341 kcal
Bílkoviny11,40 g
Tuky2,12 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Okurku, šalotku, česnek i papriky rozkrojíme na půlky. Z paprik vybereme semena. Z rajčat je nejlépe vyřízneme zbytek po stonku a ponecháme vcelku. Krok 2: Vložíme vše na gril, nebo do trouby (200 °C). Grilujeme tak, aby slupka na zelenině zhnědla až zčernala. Krok 3: Pak sejmeme z grilu, vložíme do kastrolu a přiklopíme víkem (necháme zapařit), slupka se dá potom lehce sejmout. Krok 4: Po asi 10 minutách víko kastrolu sejmeme a zeleninu necháme zchladnout. Stáhneme slupku z paprik, okurky a rajčat. Krok 5: V mixéru vše rozmixujeme, dáme trochu oleje, ochutíme hrubým pepřem a solí, popř. chilli.

Zveřejněno 25. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk grilované Gaspacho

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZqK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk grilované Gaspacho

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZqK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

a tie krevetky:-! nemam co dodat:-p:yes:

toto teda urcite vyyskusam:-O robim ho tradicne, ale tvoje gaspacho je pokusenie;-)bodik:yes:

Tématické fráze:
gaspacho, krevety na grillu, gaspacho recept, grilované pokrmy, vepřový švejk top recepty, jak zamrazit grilovane kure, ugrilovane maso zamrazit, vynikající gazpacho, gaspačho z cukety, gazpacho v plzni, gazpacho z rajčat, dá se zamrazit grilované kuře, gazpacho obrázky, gazpacho grilované recept, gaspacho polévka grilovaná, hovezi gaspacho, recepty kůžička, telecí kýta recepty grilovaná, gaspacho recepty, grilování kůřecích půlek

Suroviny:
okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, cibule šalotka, česnek, sůl, pepř mletý, olej olivový, chilli paprika čerstvá

Přidat fotografie receptu