Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 418 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,75 g |
Tuky | 20,04 g |
Vláknina | 7,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 133,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a necháme umíchat na program Těsto. Kynout stačí chvilka asi 20 minut. Těsto vytáhneme, propracujeme a vyválíme na kulatý plát.
Krok 2: Bohatě ho posypeme semínky, která pak do těsta zaválíme válečkem. Nožem kruh rozdělíme na čtvrtiny a dáme na plech s pečícím papírem vykynout.
Krok 3: Znovu stačí chvíle, třeba jen než se nahřeje trouba. Posúchy potřeme rozpuštěným sádlem a dáme upéct do vyhřáté trouby (200°C/asi 15 minut).
Zveřejněno 13. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZGm
Moje poznámka
Semínkový posúch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZGm
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 8 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Tématické fráze:
čím potřít chleba po upečení,
česnekový posúch,
oposuch,
cim potřít upečený chléb,
kvaskovy osuch,
posuchy česnekové,
posúh,
čím potřít chleba,
oříškovo semínkový chléb recept,
kvaskovy posuch,
semínkový bochánek,
čím potřít chleba před dopečením v domácí pekárně,
pomazanka vodnice,
česnékové osůchy,
posúch česnekový recept,
posúch česnekový na plech,
semínkové košíčky,
osúch česnekový pečivo,
zelný osúch, recept,
domaci posuch
Suroviny:
voda,
cukr,
olej,
droždí,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (7)