Domů
-
Recepty
-
Blendované čokoládové košíčky
1
/
10
Blendované čokoládové košíčky
Zpět na recept
isindy
obr.1 - z tmavé hmoty uděláme tenký váleček, jako Šňůrku a obalíme jej ve světlé hmotě, silné cca 2-3mmm.
isindy
obr.2 - vzniklý váleček obalíme ve světle hnědé hmotě silné cca 2-3mm
isindy
obr.3 - nakrájíme cca 3-4mm široké kroužky , hranolky, oválky - jak to vyjde.
isindy
obr.4a- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
isindy
obr.4b- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
isindy
obr.5 - přes pečicí papír vyválíme do tenké vrstvy, jednotlivé válečky se spolu spojí a podle tahu válečku se tvary deformuji a protahují a prolínají...každý je originál.
isindy
obr.6a - hotový kousek, tenké v tomto případě cca 2mm
isindy
obr.6b - hotový kousek, tenké v tomto případě cca 2mm
isindy
obr.7 - růžička z blendované hmoty
isindy
Předchozí
Následující
Předchozí
Následující