Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská pánev (Vitana)

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Swinga Swinga

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 346 kJ /
561 kcal
Bílkoviny88,15 g
Tuky13,80 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy18,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Neosolenémaso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na malém množství tuku. K masu přidáme na kousky nakrájenou papriku a pórek. Krok 2: Zeleninu chvílí restujeme společně s masem. Přidáme obsah sáčku rozmíchaný ve 300 ml studené vody. Krok 3: Vše dobře promícháme a necháme 2 minuty povařit. Podáváme s rýži.

Zveřejněno 5. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínská pánev (Vitana)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzEp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čínská pánev (Vitana)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nzEp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Nerad vařím věci z pytlíku, ale činu od vitany si jednou nebo dvakrat do roka dopřeji. Nikdy se mi nepodaří uvařit čínu s podobnou chutí. Je mi jasné že je to plné chemikálií ale prostě jednou za čas <3 Ale psát na internet recept, který je na zadní straně sáčku té číny je vážně trapné :-D

Já taky nejsem zastáncem vaření z pytlíku. Lidem to chutná proto, že je v tom glutamát sodný, který zvýrazňuje chuť a spousta chemických dochucovadel, na které si prý jde vytvořit i návyk, takže obyčejné jídlo pak těm, kdo z pytlíků jí často, nechutná. Protože prostě není dost chuťově výrazné. Ale ruku na srdce, vždyť je přece dost zvláštní cpát si do těla chemické látky. Proč to dělat, když můžeme mít přirozené a přírodně dochucené jídlo, které je 100 x zdravější a plné vitamínů. Na rozdíl od pytlíků.

fofl : alespoň přiznám že jsem to dělala s pytlíku a ne sama. klidně jsem mohla napsat že je to mé vlastní dílo.
někdy tyto jídla z pytlíku jsou chutnější než jídla z restaurace.

Rofl, není nad to, když někdo opíše recept z pytlíku a čeká za něj pochvalu :D Proč tu nejsou i mínusové body? :P

Tohle patří spíš do kategorie pro začátečníky. Není to žádné extra
vaření hodné TOP receptů.

Aj tieto sacky maju svoje miesto , hlavne na internatoch a na cestach.:yes:
Ale pozri sa poriadne v zadu na zlozenie 40 % percent sacku su rozlicne soli a E cka .:no:
http://www.vitana.cz/produkty/zaklady-jidel/inspir...

tak sem nechoď když se ti tu nelíbí.:-p

tak to at už si kupují rakev.....To jsou fakt stránky o receptech,kdxyž sem každý dává něco z pytlíku...:-((:no: :-D:-D:-D

každý není jako ty vybíravý:-S
a znám spoustu lidí kteří se takhle stravuji denně.
Já sice jen občas když nemám čas vyvařovat:-8

Tak to je fakt těžký si udělat vlastní čínu,nechápu lidi co podporují tyhle srá*ory z pytlíku ,když je někdy pomalu jednodušší si to uvařit sama :-/

Tématické fráze:
vitana omáčka na čínu, čínská pánev, čínské nudle vitana, čína v pytlíku, pánve na čínu, vitana.cz, vitana nudle, cinska pánev recept, nudle z pánve vitana, čína z pytliku, vitana,recepty, nudle vitana, čína v sáčku, pánev na čínu, vitana nudle z pánve, vitana čínské nudle, čínské vepřové maso, recepty čínská pánev, cina na panev, cinske panve

Suroviny:
maso vepřové, paprika čerstvá červená, pórek, čínská pánev od vitany

Přidat fotografie receptu